fbpx
Меню Затваряне

Поверителност, Гаранции, Рекламации

РЕГИСТРАЦИЯ
За регистрация в www.alla-style.com е нужно да попълните следните данни за Вас: Вашите имена, мейл, телефон и адрес. Регистрацията е необходима за потвърждение за направената поръчка и за доставката й. Ако желаете В полето „адрес“ може да се попълни адрес на офис на Еконт. С попълване на отметката „Съгласен съм с Общите условия“ подавате електронно заявление по смисъла на Закона за електронния документ и подпис, с което се съгласявате, че сте запознати с настоящите Общи условия.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Всички данни и информация, която подавате при заявка за поръчка или съответно попълване на регистрация на сайта ще бъдат ползвани само и единствено за обработка и доставка на поръчката Ви. Също така могат да бъдат използвани с Вашето изрично съгласие при получаване на рекламни бюлетини. Личните Ви данни няма да бъдат споделяни с трети лица, с изключение на куриерската фирма, доставяща направената от Вас поръчка на продукти. Ако желаете да променяте данни в създадената Ви регистрация, това се осъществява от Вашия потребителски профил. Вашият профил може да бъде изтрит, като се свържете с нас на alla-style@abv.bg или на тел: +359 897984704 . При употребата на онлайн магазина ни, Вие изрично давате Вашето съгласие за събиране и обработване на Вашите данни от www.alla-style.com.

РЕКЛАМАЦИЯ И ЗАМЯНА
РЕКЛАМАЦИЯ

Онлайн магазин www.alla-style.com уверява своите клиенти, че в 14 дневен срок от датата на получаване, могат да върнат закупена стока при условие, че не е ползвана, че е чиста, без странични миризми (като крем или парфюм), придружена е с оригиналната кутия, етикет и доказателство за закупуване (получени заедно със спецификацията на поръчката).

Стоката трябва да бъде изпратена на адрес:

   Харманли 6450
   Искър 7 
   Тел. +359 897984704.

КЪМ ПРАТКАТА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРИЛОЖЕНИ:

Доказателство за покупката във вид на сметка, получена заедно с поръчката.

Ако не бъдат спазени описаните условия, искането за рекламация няма да бъде разглеждано.

Пощенските разходи за рекламираната стока са за сметка на клиента.

Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

При рекламация се връща стойността на изпратената стока, съгласно заявката, като разходите по изпращането на първата заявка са преизчислени и от сумата, подлежаща на връщане, са приспаднати пощенските разходи.

След приемане на върната стока (информацията, за което ще бъде изпратена по e-mail) ще върнем дължимите суми в срок от 7 работни дни. Сумата ще бъде възстановена: на банковата сметка, чийто номер трябва да посочите във формуляра предоставен от куриерската фирма.

Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка , формуляр за връщане на стоката, без етикети или без кутията ; ако е замърсена) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

Рекламации, отнасящи се до механични повреди, възникнали по време на транспорта, ще бъдат разглеждани само въз основа на протокол за рекламация, изготвен в присъствието на куриера.

Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

За всякакви допълнителни въпроси можете да се обръщате към „Отдел обслужване на клиенти“ чрез електронната ни поща alla-style@abv.bg .

ЗАМЯНА

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля свържете се с нас на тел: +359 897 984704 за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.

В случай, че размерът на поръчаната и получена стока се окаже несъответстващ, клиентът има възможност да замени закупената стока в срок до 14 дни от датата на получаването й при условие, че върната стока е неизползвана, чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми) и в оригинална кутия, с надпис.

Стоката трябва да бъде обезопасена от повреждане по време на транспорта и изпратена на адрес:

   Харманли 6450
   Искър 7 
   Тел. +359 897984704.

Към пратката трябва да бъдат приложени:

Доказателство за покупката във вид на сметка, получена заедно с поръчката.

Ако не бъдат спазени описаните условия, замяната няма да може да бъде извършена.

Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас, а ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната.

Моля, НЕ изпращайте пратки преди да се свържете с нас!

За всякакви допълнителни въпроси можете да се обръщате към „Отдел обслужване на клиенти“ чрез електронната ни поща alla-style@abv.bg.